Verwijderen krassen uit een pvc vloer

Zit er een kras in uw pvc click vloer? DON’T PANIC!

Een pvc vloer is uiterst krasbestendig maar er kan, net als in iedere andere harde vloerbedekking altijd een kras ontstaan.
Zand, glas en andere scherpe materialen zullen altijd funest blijven, ongeachte welke vloer u legt! Reden voor paniek is er echter niet!

De toplaag van een pvc click vloer is doorzichtig, wanneer hier in kras in ontstaat zal deze door middel van het weerkaatsen van licht extra op gaan vallen. Daar waar een laminaat vloer meestal zijn print verliest bij een kras, is het bij de pvc vloer vaak alleen de doorzichtige pu toplaag die opnieuw gevuld dient te worden. Moeilijke reparaties met het mengen van kleuren e.d. zijn dus verleden tijd!

 

Mocht de kras te diep zijn om op te vullen met een polish of scratch & fix pen dan zijn er mogelijk andere manieren om te proberen het probleem op te lossen!

Voor meer informatie en tips kunt u altijd contact met ons opnemen!



Voorkom krasschade en bescherm uw vloer met doppen die echt werken! Kijk voor de mogelijkheden op onze Scratchnomore website!

Laat u het hele jaar door ons inspireren!
volg ons

lees ook een van de andere blogs

Ontdek de verschillende plooisoorten voor gordijnen

Ontdek in deze blogpost meer over de verschillende plooisoorten voor gordijnen  

Lees meer

Ontdek het verschil tussen een visgraat- en walvisgraatvloer

Visgraatvloeren zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van veel interieurs. Wie zou er nu niet zo'n prachtige patroonvloer in huis willen hebben? Deze vloeren…

Lees meer

Woon- en vloerentrends najaar 2023

Met de koele bries van de herfst en de naderende winter is het de perfecte tijd om de nieuwste woon- en vloeren trends…

Lees meer