Waarom laminaat van Quick-Step?

Quick-Step® is de onbetwistbare meester in het nabootsen van het karakter en het natuurlijke gevoel van een echte houten vloer en het waarheidsgetrouwe uitzicht en gevoel van tegels – het is de wereldkampioen.
Perfecte afwerking

De vloeren van Quick-Step zijn ontwikkeld met de nieuwste technologie. De oppervlaktestructuur is uniek; je ziet en voelt de groeven in elke plank. De geleefde randen maken de rustieke uitstraling compleet.

– dessins voor kleuren en vloerpatronen
– driedimensionale oppervlakken en
– realistische hoogwaardige afwerkingen van de randen.

Om beter te kunnen informeren over deze uitmuntende dessins, oppervlakken en afwerkingen, creëerde Quick-Step® een reeks labels en logo’s. Elk uniek kenmerk heeft dus zijn eigen label.

Vloer om te leven
Een Quick-Step vloer blijft jarenlang even mooi. Dankzij de gepatenteerde Scratch Guard-technologie is de vloer wel tot 10x krasbestendiger. Ook de subtiele groeven in deze vloeren zijn duurzaam beschermd.
Kortom een betrouwbare laminaat leverancier met een uitgebreide research afdeling en onbetwist marktleider op het gebied van laminaat met een ontzettend groot en exclusief gamma aan producten qua design.

Wonen is genieten in stijl
Quick-Step laat zich bij het samenstellen van de hout- en steendesigns met voortdurende nieuwe ideeën leiden door de kleuren in de natuur.

Quick-Step garandeert een vloer die perfect past in iedere interieur, zowel qua smaak als stijl.
Met de aanschaf van een Quick Step vloer bent u zeker van jarenlang puur woonplezier.
Quick-Step is onderhoudsvriendelijk, comfortabel, warm, bestand tegen een stootje en tegelijkertijd heel natuurlijk.
Makkelijk zelf te leggen
Dankzij het Uniclic installatiesysteem leg je de vloer heel eenvoudig zelf. Je klikt de delen muurvast in elkaar. Bijpassende accessoires, zoals plinten en profielen, zijn natuurlijk verkrijgbaar en je kunt onder de vloer vloerverwarming toepassen. En als je gaat verhuizen, neem je de vloer gewoon mee.

Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed op elkaar uit. De kleuren van de vloer, het plafond en de muren hebben optisch een grote impact op hoe je een ruimte ervaart. Zo kun je een kamer groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of warmer maken.

Veel gestelde vragen over Quick-Step Laminaat 

 


Wilt u van bovenstaand product een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Vul dan onderstaand contact formulier in.
Vergeet niet de productnaam, kleur en eventueel benodigd aantal m2 hierin te vermelden.