Waarom heeft VloerenCentrale een eigen legservice?

Vacature stoffeerder VloerenCentrale

Waar collega’s kiezen voor het inhuren van externe stoffeerders kiezen wij heel bewust voor eigen gediplomeerde stoffeerders.
Dit doen we omdat we ALTIJD de hoogste kwaliteit willen leveren, niet alleen qua vloer maar ook het leggen en afwerken van uw vloer gebeurd door ons op zeer hoog niveau.
Of het nu gaat om het inmeten/beoordelen van uw vloer, egaliseren, bepalen- en leggen van de juiste ondervloer, het leggen van uw nieuwe vloer of een perfecte plintafwerking, onze stoffeerders leveren uitsluitend vakwerk waardoor wij 100% klant tevredenheid kunnen garanderen.

Gecertificeerd Master installer

Niet voor niets zijn onze stoffeerders door Quick-Step gecertificeerd als Master Installers, de hoogst haalbare titel voor het leggen van harde vloeren, waardoor Quick-Step garantie geeft op de door ons gelegde Quick-Step vloeren. Tevens worden we regelmatig door fabrikanten ingehuurd om demo vloeren t.b.v. hun productpresentaties te leggen.

Traprenovatie

Omdat onze stoffeerders van oorsprong interieurbouwers zijn kunnen zij tevens op zeer professionele wijze trappen renoveren.
Of het nu met tapijt, laminaat of pvc is, uw trap wordt weer als nieuw!

Bekend van TV

Onze stoffeerders zijn te zien geweest in de volgende programma’s: “Je leven in de Steigers te Boekel (Bjorn)”, “Hart voor Brabant” &  “Lekker Leuk Leven”. Daarnaast zijn ze te zien in verschillende promo filmpjes van grote fabrikanten zoals bijvoorbeeld Heuga.

 

Wilt u meer informatie over onze legservice? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!