DOMOTEX 2014

Domotex 2014

Ook dit jaar was VloerenCentrale weer aanwezig op de grootste vloerenbeurs van Europa.
Naast het bezoeken van eventueel nieuwe leveranciers hebben we uiteraard onze vaste relaties bezocht. Helaas op de zondag weinig bezoekers uit NL, maar wel wat blijere gezichten dan voorgaande jaren. Lijkt er dan eindelijk verbetering in de markt te komen?!

PVC VLOEREN
Mooie trendy pvc vloeren met een “scratch look” (geleefde ruwe uitstraling), maar ook de klassieke kleuren zijn in 2014-2015 nog steeds erg gewild! De PVC click laminaat vloeren in onze nieuwe collecties zullen bijna allemaal voorzien zijn van de IRE embossing, een aantal kleuren zullen nog in de veel geziene “Barnside” uitvoering verkrijgbaar zijn.(print komt overeen met de voelbare structuur van de plank waardoor het niet van echt hout te onderscheiden valt) Voor ieder wat wils dus!!

PVC vloeren nieuwe kleuren 2014-2015-2016 Domotex-VloerenCentrale Breda pvc-vloeren-click-300x225

ComfyClick-600x260

 

 

 

 

 

Momenteel zijn we alweer bezig met het opstellen van de nieuwe collecties PVC vloeren ComfyClick, Contesse, Allure etc. voor 2015-2016, deze zullen bij VloerenCentrale verkrijgbaar zijn vanaf ± medio juli-augustus 2014. Hier zullen ook voor NL unieke kleuren bij zitten omdat wij betreffende vloeren zelf importeren.

LAMINAAT
Ook onze laminaat collectie krijgt komend jaar een opfris beurt! Mooie XXL planken van de reeds bij ons bekende merken voor zeer aantrekkelijke prijzen maar ook nieuwe merken zijn binnenkort in onze showroom te bezichtigen. Een groot deel hiervan zal zelfs direct uit voorraad leverbaar zijn!

 

Palermo XXL laminaat 4-VloerenCentrale Breda

Palermo XXL laminaat 1-VloerenCentrale BredaPalermo XXL laminaat 3-VloerenCentrale Breda


 

 

 

 

 

TAPIJTTEGELS

De nieuwe collecties van o.a. Modulyss zijn nu ook bij ons te bezichtigen. Mooie trendy project kwaliteiten die eventueel met andere tapijttegel collecties van Modulyss gecombineerd kunnen worden!

C-line Tapijttegels Modulyss-VloerenCentrale Breda Gradient tapijttegels Modulyss-VloerenCentrale Breda First blocks tapijttegels modulyss-VloerenCentrale Breda

 

 

 

 

 

 

 

Al met al dus weer zéér de moeite waard deze editie van DOMOTEX!!

Volg ons op  of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes!  

Categories: Nieuws