Eén van onze klanten aan het woord | Carlijn & Erik

Wauw, wat is dit een mooi project geworden! Echt een plaatje! De foto’s spreken voor zich… Onlangs hebben we bij Erik en Carlijn vloeren gelegd en (vouw)gordijnen gehangen in hun nieuwbouwwoning. Dank je wel voor jullie vertrouwen en inkijkje in jullie prachtige huis! Namens het hele team van VloerenCentrale veel woongeluk en -plezier toegewenst.

 

Eén van onze klanten aan het woord | Carlijn & Erik

‘Erik en Carlijn: Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en communicatie met VloerenCentrale. Ze zijn erg behulpzaam en komen met verrassende ideeën. Zo kwamen we tot tapijt(tegels) op de bovenverdieping, wat voor ons toch best wel een gewaagde keuze is. Ook zijn ze goed bereikbaar als je vragen hebt. We kregen steeds snel een reactie terug’.

 

Begane grond: lamelparket, vouwgordijnen en gordijnen

Op de begane grond hebben we lamelparket gelegd van Lamett, serie Farm in de kleur Harvest. De planken hebben een breedte van 19 cm met een vierzijdige v-groef en komen uit een extra rustieke sortering. Ze zijn afgewerkt met een olie. De vloer is de basis van je interieur. Wat een warmte en klasse straalt dit lamelparket uit! De vouwgordijnen en gordijnen uit onze BD Line collectie zorgen voor de finishing touch. Gekozen is voor rustige en neutrale kleuren, die perfect passen bij een natuurlijke uitstraling. De gordijnen, kleur 888 met een wave plooi, vallen mooi strak naar beneden. En vormen met de lichte vouwgordijnen een fraai geheel.

 

Erik en Carlijn: ‘Lotte en Suzanne hebben ons geholpen in de showroom en Lotte heeft bij ons in huis meegekeken voor de kleuren. We kregen een monster van de vloer mee, zodat we thuis konden kijken hoe de kleur uitkomt met de lichtinval. Het was heel prettig dat we tijd en ruimte kregen om te beslissen. Stef heeft vervolgens alle vloeren gelegd en de gordijnen gehangen. En alles netjes afgewerkt.’

 

Eerste verdieping: patchwork tapijt, vouwgordijnen en gordijnen

Op de eerste verdieping hebben we een hip patchwork tapijt van Desso & Ex (grijs 9512-642) verlijmd op een Egalsoft ondertapijt. Dit ondertapijt verbetert het comfort en verlengt de levensduur. Tapijt is heerlijk zacht en warm, nooit meer koude voeten als je uit bed stapt. Ook hebben we in de slaapkamers vouwgordijnen en wave plooi gordijnen (kleur 889) gehangen. Het vouwgordijn in de badkamer is voorzien van een extra voering, die inkijk voorkomt.

 

Erik en Carlijn: ‘Ze weten heel goed wat ze doen bij VloerenCentrale. En ze zijn eerlijk als je beter een andere keuze kunt maken en waarom. Ze staan ook echt voor kwaliteit. Eén vouwgordijn was niet netjes. Het trok op de naad, zelf hadden we dat helemaal niet gezien, maar Stef had al een nieuwe geregeld. Super!’


Zolder: Boogie Woogie tapijttegels

Op zolder is gekozen voor een stijlvolle grijsmix van Boogie Woogie tapijttegels. Dit zijn restanten tapijttegels in verschillende grijstinten en dessins. Tapijttegels zijn praktisch, ijzersterk, trendy en al verkrijgbaar vanaf € 1,25 per stuk incl. btw. Daar word je toch blij van!

 

 

Laat u het hele jaar door ons inspireren!
volg ons

lees ook een van de andere blogs

Ontdek de verschillende plooisoorten voor gordijnen

Ontdek in deze blogpost meer over de verschillende plooisoorten voor gordijnen  

Lees meer

Ontdek het verschil tussen een visgraat- en walvisgraatvloer

Visgraatvloeren zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van veel interieurs. Wie zou er nu niet zo'n prachtige patroonvloer in huis willen hebben? Deze vloeren…

Lees meer

Woon- en vloerentrends najaar 2023

Met de koele bries van de herfst en de naderende winter is het de perfecte tijd om de nieuwste woon- en vloeren trends…

Lees meer