Lentekriebels? En toe aan een nieuwe vloer die niet te duur is?

 

 

 

 

 

Tapijttegels zijn praktisch, ijzersterk, sfeervol en voordelig
Lentekriebels? En toe aan een nieuwe vloer die niet te duur is? Tapijttegels zijn de perfecte oplossing als u een praktische en duurzame vloer zoekt die snel en gemakkelijk te leggen is. Ze hebben het gemak van kleine tegels en de warmte en zachtheid van vloerbedekking of tapijt. En kunnen vaak direct op een harde ondergrond gelegd worden, een ondervloer is dan niet nodig. TapijtTegelDiscount heeft de grootste voorraad tapijttegels van Nederland, maar liefst 125.000 m2. Een groot gedeelte is direct leverbaar.

Superscherp geprijsd
Tapijttegels zijn voordelig, vergeleken met bijvoorbeeld laminaat, pvc of parket. Ook zijn de tegels gemakkelijk zelf te plaatsen, waardoor u legkosten bespaart. In het assortiment van TapijtTegelDiscount vindt u al (nieuwe) tegels vanaf € 0,50 per stuk! Onze tapijttegels zijn superscherp geprijsd.

Verschillende afmetingen tapijttegels
TapijtTegelDiscount levert tapijttegels in de volgende afmetingen: 50×50, 100×100, 25×100 en 50×100. Deze verschillende formaten kunnen ook lekker speels met elkaar gecombineerd worden. Variëren maar!

Creatieve legpatronen mogelijk
De mogelijkheden met tapijttegels van TapijtTegelDiscount zijn eindeloos. Bent u op zoek naar bouclé, frisé of hoogpolige tapijttegels die heerlijk zacht en warm aanvoelen? Praktische laagpolige tegels zoals naaldvilt? Of juist een mix van verschillende structuren? Met tapijttegels kunt u elke gewenste sfeer creëren. Ook is er volop variatie in kleur en motief: van een rustige uitstraling in een effen kleur, een trendy dessin tot een zelfbedacht creatief legpatroon. Zelfs een kleed van tapijttegels is mogelijk met behulp van TacTiles (tapijttegel stickers).

 

Eenvoudig te leggen met weinig snijafval
De structuur en het comfort van tapijt en tapijttegels zijn ongeveer hetzelfde. Het grote voordeel van tapijttegels is dat ze eenvoudig te leggen zijn, omdat ze uit kleine vlakken bestaan. U hoeft maar weinig te snijden, waardoor er amper snijverlies is. Met een stanleymes en dubbelzijdige tape of TacTiles kunt u al aan de slag! Bij het leggen van tapijt komt veel meer precisie kijken, zeker als de vloer ongelijk is of wanneer de ruimte veel hoeken heeft. U kunt dan beter een beroep doen op de vakkundige stoffeerders van VloerenCentrale.

Onderhoudsvriendelijk
Tapijttegels vragen weinig onderhoud en zijn goed schoon te houden door ze regelmatig te stofzuigen. Wel adviseren we om een schoonloopmat bij de deur te leggen, zodat vocht en vuil niet naar binnen worden gelopen. Zit er een vlek op één van de tegels? Met een vochtige doek kunt u deze voorzichtig weg deppen (niet wrijven). Lukt dit niet? Gebruik dan onze vlekkenreiniger van TMC.

Tegels zijn te vervangen bij vlekken of beschadigingen
Heeft u rode wijn of inkt op uw tapijttegels gemorst en krijgt u deze hardnekkige vlekken er niet meer uit? Of heeft u per ongeluk een tegel beschadigd met een scherp voorwerp? In een handomdraai vervangt u de betreffende tegel(s) en ziet uw vloer er weer tiptop uit.

Duurzaam, verhuis- en recyclebaar
Tapijttegels zijn ook nog eens erg duurzaam en slijtvast. Dit komt door de dichtheid van de stof. Er worden niet gemakkelijk sporen in gelopen, waardoor ze een lange levensduur hebben. Gaat u verhuizen of wilt u de tapijttegels liever in een andere ruimte leggen? De tegels zijn gemakkelijk te verplaatsen en her te gebruiken, ideaal voor kantoortuinen en flexplekken. Een ander groot voordeel is dat niet de hele ruimte leeggehaald hoeft te worden als de tapijttegels gelegd worden. Dat is nog eens praktisch en efficiënt!

Geluiddempend: betere akoestiek
De akoestiek is belangrijk in uw woning of werkruimte. Goede akoestische vloeren dragen bij aan een rustige omgeving zonder een storende nagalm. Tapijttegels en tapijt zijn de vloeren bij uitstek die de akoestiek verbeteren. Ze hebben een zacht, flexibel oppervlak waarop het geluid niet weerkaatst, maar juist geabsorbeerd wordt.

Luchtzuiverend en allergievriendelijk
Tapijttegels luchtzuiverend en allergievriendelijk? Dat zou u misschien niet verwachten. Toch is uit verschillende onderzoeken gebleken dat juist tapijttegels een luchtzuiverende werking hebben, ze houden fijnstof vast en voorkomen hiermee een constante circulatie. En daardoor ook allergieën. Neem eens een kijkje op de site van Modulyss Pure Air100. Zij leggen duidelijk uit wat fijnstof is en wat tapijttegels meer (en beter) doen dan harde vloerbedekking.

Bezoek de webshop van TapijtTegelDiscount!
Laat u inspireren door onze enorme voorraad tapijttegels tegen outletprijzen. En bezoek onze webshop voor de beste deals. Wilt u meer informatie of een advies op maat? Neem dan contact met ons op.

TapijtTegelDiscount, onderdeel van VloerenCentrale
Takkebijsters 70
4817 BL BREDA
076 – 522 0686
info@tapijttegeldiscount.nl
www.tapijttegeldiscount / www.devloerencentrale.nl

 

 

Categories: Nieuws