*Newsflash* nieuwe collectie Quick-Step MAJESTIC -> mega planken

*Newsflash* nieuwe collectie Quick-Step MAJESTIC -> mega planken

De nieuwe Majestic serie van Quick-Step bestaat uit 10 trendy kleuren met matte uitstraling. Planken zijn 2,05m bij maar liefst 24cm!
Lees hieronder de bekendmaking van Quickstep, gepubliceerd op vloerenplein.nl op 15-7-2016

Nieuw Majestic-laminaat Quick-Step
hoogtechnologische-productielijn-unilin

 

 

Komst Majestic valt samen met nieuwe, hoogtechnologische productielijn Unilin kondigt voor september de lancering van zijn nieuwe Quick-Step Majestic-laminaat aan. De lijn extrabrede planken zal verkrijgbaar zijn in tien aansprekende kleuren, van vintage en verouderd tot rustiek en glad. De volgens eigen opgave grootste laminaatvloer ooit van Quick-Step komt op het formaat van 2,05 meter lang bij 24 centimeter breed. Majestic maakt gebruik van dezelfde technologie als Quick-Step Impressive. Dankzij de bijpassende texturen en de manier waarop de groef feilloos aansluit op het karakter van de vloer, bieden deze planken volgens de Vlaamse fabrikant een hoge mate van authenticiteit. De nieuwe lijn is bovendien duurzaam, prima bestand tegen water en krassen en voorzien van het Uniclic-systeem.

De komst van Majestic valt samen met een nieuw hoofdstuk in het (zich continu) vernieuwende productieproces van Unilin, getuige de inzet van een nieuwe, hoogtechnologische productielijn waaraan een prijskaartje van tien miljoen euro hangt. “We bouwen gestaag aan een slimme fabriek,” aldus Ruben Desmet, general manager Laminate bij Unilin. “Hier werken de verschillende productiestations niet langer als afzonderlijke eilanden, maar communiceren ze in real time met elkaar en met de werknemers die ze bedienen.” Deze benadering biedt volgens hem voordelen op het gebied van onder meer kwaliteit en flexibiliteit. Dankzij nieuwe technologieën claimt Desmet meer controle over het productieproces te hebben en zo een honderd procent stabiel product te kunnen creëren. De overgang naar wat de producent noemt de ‘Factory of the Future’ draait evenzo om het kunnen voldoen aan de vraag van de klant naar een flexibele dienstverlening, met kortere leveringstijden en meer gevarieerde orders, ontwikkelingen die Unilin noodzakelijk acht om aan de top te blijven in het vloersegment.

Bekijk hier alvast de collectie

 

Wilt u de planken real life komen bezichtigen?
Stuur ons dan vrijblijvend een e-mail zodat wij u op de hoogte kunnen brengen zodra de planken in onze showroom liggen!

Categories: Nieuws