Team VloerenCentrale | In the Spotlights: Stef Verbrugge

Stef is één van onze ‘handige Harry’s’, stoffeerder/vloerenlegger en mede-eigenaar van VloerenCentrale. In 2007 trad hij in dienst bij TapijtTegelCentrale (onze oude bedrijfsnaam) en sinds 2013 runt hij samen met zijn zus Suzanne het bedrijf.

AANSTURING BUITENDIENST/LEGSERVICE

Stef stuurt de buitendienst (stoffeerders) aan en is zelf ook bij de klant te vinden. Voor het inmeten, voorbereiden, plaatsen en afwerken van vloeren, horren en binnenzonwering.

HOOGWAARDIG AFWERKINGSNIVEAU

Stef is van origine interieurbouwer. Zijn vakmanschap, ruimtelijk inzicht en precisie, ziet u terug tijdens het leggen en afwerken van onze vloeren. Behalve goede vloeren, kunnen wij daarom een hoog afwerkingsniveau met plinten en profielen garanderen. Ook bijkomende werkzaamheden, zoals het inkorten van deuren, keukenplinten en traprenovaties, zijn voor ons geen probleem.

 

 

 

 

 

 

RUIM ASSORTIMENT EN VAAK DIRECT LEVERBAAR

Het ruime assortiment van VloerenCentrale bestaat onder andere uit: laminaat, parket, tapijttegels, kurk, marmoleum, pvc-vloeren, tapijt, plinten en profielen, karpetten en binnenzonwering. Een groot deel is zelfs direct uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie: www.devloerencentrale.nl. Bent u op zoek naar scherp geprijsde tapijttegels? Kijk dan op www.tapijttegeldiscount.nl.

#Stef #vakman #directie #trotsoponsteam #VloerenCentrale #TapijtTegelDiscount #ruimassortiment #snellelevertijden #vloerenleggen #eigenlegservice #hoogafwerkingsniveau #debesteservice

Categories: Nieuws