VloerenCentrale te zien op SBS6 Lekker Leuk Leven

September 2013 werd VloerenCentrale benaderd door EMTV voor eventuele deelname aan het lifestyle programma “Lekker Leuk Leven”.

Er is bijna geen woon- of metamorfose programma  op tv meer te bedenken waarin geen PVC vloeren gelegd worden. Helaas ziet dit er vaak op tv zeer eenvoudig uit terwijl er wel degelijk meer komt kijken bij het leggen van een dergelijke vloer.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de staat van de huidige ondervloer, te gebruiken ondervloeren en niet te vergeten de afwerking van de vloer d.m.v. plinten & profielen.

Er zijn momenteel veel verschillende soorten pvc vloeren op de markt waardoor veel consumenten door de bomen het bos niet meer zien.
VloerenCentrale wil de consument graag waarschuwen zich niet altijd te laten verleiden door zeer lage prijzen. Helaas geldt in veel gevallen “goedkoop is duurkoop”.

Tevens zijn wij van mening dat een vloer vanwege vele stuktuur, kleur- en dessin verschillen niet van foto en/of klein staalmateriaal te beoordelen is. In onze showroom zijn dan ook alle vloeren op groot oppervlak te bezichtigen (minimaal 1x1m)

Dankzij onze enorme voorraad is het ook mogelijk eventueel wat planken mee naar huis te nemen zodat u de vloer in de juiste belichting en bij uw eigen meubels kunt bekijken en beoordelen.

Enkele belangrijke punten om op te letten bij aanschaf van een PVC vloer zijn;

  • Dikte van de planken
  • Dikte van de slijtlaag
  • Zijn de planken voorzien van een vezelversterking
  • Geschikt voor vloerverwarming-vloerkoeling
  • Type embossing 
  • etc.

Bovenstaande was voor ons een goede reden om deel te nemen aan “Lekker Leuk Leven”. VloerenCentrale was dan ook te zien op 6 oktober 2013 en 19 oktober 2013

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met VloerenCentrale.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Links:

http://www.sbs6.nl/programmas/lekker-leuk-leven/videos/q4pglV6XYHZL/lekker-leuk-leven-aflevering-48

 

Categories: Nieuws