Team VloerenCentrale | In the Spotlights: Leina van de Velde

Leina is sinds mei ons team komen versterken als verkoopadviseur. Met haar brede kennis op het gebied van vloeren voorziet zij onze klanten met liefde van eerlijk advies.

 

 

Ik ben Leina van de Velde, ik zit al ruim 5 jaar in de branche woninginrichting m.b.t. vloeren.

Sinds kort ben ik werkzaam bij de VloerenCentrale, een echt familiebedrijf waarbij de klant altijd op nummer 1 staat.

 

VloerenCentrale is een bedrijf wat nuchter in het bedrijfsleven staat, dit voelt als thuiskomen en voor klanten voelt dit als een warm welkom, zij kunnen hier terecht met al hun vragen en ideeën over hun woning en krijgen daarbij altijd een eerlijk en oprecht advies.

 

Huizen inrichten voor vloer en raambekleding is niet alleen mijn baan maar ook een hobby, er is zoveel mogelijk op dit gebeid dat dit nooit verveeld.

Het meedenken en advies geven aan klanten is mij niet vreemd en vind ik het mooiste om te doen.

Het leukste aan dit vak is de mensen adviseren over hun toekomstige huis of kantoorpand, de stress soms wegnemen bij een klant als ze het even niet meer zien zitten is ook onderdeel van dit vak, een luisterend oord bieden en sparren over de oplossingen geven de klant weer de moed om door te gaan.

 

Laat u het hele jaar door ons inspireren!
volg ons

lees ook een van de andere blogs

Tips onderhoud vloer voor een lange levensduur

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van je nieuwe marmoleum vloer, parket, laminaat of pvc-vloer. De vloer krijgt het meeste te verduren…

Lees meer

Een nieuwe badkamervloer uitzoeken

De vloer is de basis van elke ruimte. Door het spelen met lijnen, materialen, kleuren en motieven kun je optisch meer ruimte creëren.…

Lees meer

Woonkamer inrichten: de vloer is de basis

De woonkamer is een van de hotspots van je huis. Het is de plek waar je samenkomt, tot rust komt, waar de kinderen…

Lees meer